Dnia 2015-04-23 o godz. 17:53 ~Janko napisał(a):
> Dnia 2015-04-23 o godz. 17:30 ~kociuba2003 napisał(a):
> > Dnia 2015-04-22 o godz. 15:24 ~Inwestor napisał(a):
> > > Najwyśzy czas na NICOLAS GAMES, tym bardziej, że mamy już kolejny epizod gry https://www.facebook.com/DashDotCreations/videos/908494572541387/
> >
> > weź chłopie z tymi banialukami się schowaj.... jakiej gry? Daj linka do kupna tej gry, do gameplayera, do czegokolwiek związane z grą, gdzie można zobaczyć jak wygląda lub zagrać w demu lub kupić nawet. Zachowaj sobie te banialuki i nie wprowadzaj ludzi w błąd. To co wysłałeś to link do zwiastuna gry! Zwykły filmik i nawet w żadnej sekundzie nie nawiązuje do epizodu 2 no daj człowieku na luz bo tutaj ludzie prawdziwe pieniądze mają zamrożone. Co za problem zamówić sobie taki filmik i wpuścić na forum coby ludzie pełni nadziei zaczeli wtapiać jeszcze więcej szmalu?
> >
> > Czekajmy na prawdziwe info od rzetelnych źródeł bez spekulacji
>
> Ty tu nie lepsze bzdury wypisywałeś
>
> Dnia 2015-04-01 o godz. 11:33 ~kociuba2003 napisał(a):
> > Nikt taniej jak 3gr nie sprzeda bo ten stan jest już bardzo długi czas. Niebawem za kilka dni może być tak, że będą chodziły po 4-6gr. więc nawet za te 3gr. nie kupisz.
>
> Z logicznego punktu widzenia łatwo wnioskować wzrost wartości akcji....moim zdaniem po raporcie faktycznie pójdzie w górę nawet do 0,9 - 1,2zł .
>
> Zakupię jeszcze pakiecik zanim są taniutkie 107 ludzi chce kupić , a sprzedać chce tylko 32 osoby więc spadki wykluczam....
>
> 9-1,2 zł buahahaha naganiacz.
>
tak pisałem bo tak myślałem i wtopiłem bardzo grubo. I miałem racje że nie sprzedadzą poniżej 3gr. Początkiem kwietnia takiej właśnie byłem myśli ale nie wiedziałem, że ta gra to taka porażka. Sprawdziłem materiały w sieci dogrzebałem się do różnych informacji, poświęciłem ku temu wiecej czasu i teraz patrzę bardziej realnie na to wszystko. Do póki nie będzie raportu, jakiś informacji na temat epizodu 2 ( bo te filmiki to zero oficjalności mają, nawet nic na temat epizodu nie jest wspomniane ) ale oficjalne infa. Do tej pory jesteśmy zamrożeni na 3 gr. i wy i ja i każdy następny kto kupi.
wcześniej pisałem pod wpływem emocji , a teraz pod wpływem wiedzy. Człowiek jest tylko człowiekiem i czasem może się mylić tak samo jak ty czy każdy inny. To tyle w temacie.
Pozdrawiam zamrożonych :)