Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,50 zł , zmiana od tamtej pory: 68,00%

Re: Primamoda - nowo założonespółki

Co sądzicie? przeanalizuję to, bo się dopiero dowiedziałem o tym fakcie (spółki zostały założone mniej niż miesiąc temu). W razie czego ilu nas jest chętnych na trzymanie akcji (w sumie wyrzucić się nie da) i obroną przed ewentualnymi zdarzeniami, które wcale się pojawić nie muszą, ale jednak przezorny zawsze przygotowany. Był Próchnik, Próchnika nie ma. Szkody mi Primamody trochę - jeśli byłby upadek byłby to niesamowicie zmarnowany potencjał

Jeśłi ktoś jest zainteresowany wspólnym omówieniem potencjalnych zagrożeń i perspektyw spółki - prośba o informację na maila - akcjonariusze.primamoda@gmail.com - Ja mam około 1%, nie zamierzam zmniejszać zaanagażowania nawet jeśli kurs spadnie do 10 groszy. Zwiększać też nie zamierzam w obecnym otoczeniu. Czekam na rozwój sytuacji negatywny bądź pozytywny i chcę się przygotować do obu warantów. Jeśli ktoś chciałby się skontaktować zachęcam

Nie jestem związany w żaden sposób kapitałowo, osobowo ze spółką. Nie znam również żadnego innego akcjonariusza
Jestem obecnie w sporze z zupełnie inną spółką giełdową z jak dotąd dużym sukcesem - obroniliśmy się jak dotąd przed niekorzystnym dla nas scenariuszem i wszystko na to wskazuje, że tak zostanie (Sprawa jest w doku, wyrok nie został wydany)

Interesowałoby mnie nawiązanie kontaktu z osobami, które trzymają od dłuższego czasu akcje spółki, są w podobnej sytuacji jak ja i nie chcą czekać i obudzić się z ręką w nocniku. Sytuacja nie oszukujmy się nie jest dobra, ale rzucać rękawic nie ma co

Mój adres: akcjonariusze.primamoda@gmail.com

Ja mam około 1% spółki od wielu lat, jeśli ktoś chce siię podzielić ilością akcji to śmiało (zobowiązuję się do nie przekazywania nikomu ilości) Pytanie ile mamy akcji - czy poniżej 5% czy powyżej i jakie są oczekiwania nasze. Każdy komentarz, uwaga będzie cenny. Mail w stylu "mam x akcji, nie wiem co robić" również

Dla uściślenia, nie interesują mnie czyjeś akcje, nie interesuje mnie co z nimi zrobi, nie jestem zainteresowany odkupowaniem od nikogo akcji w bieżącej sytuacji. NIe jestyem zainteresowany ich sprzedażą. Sam posiadam akcję i chcę nawiązać kontakt z innymi w celu obrony przed ewentualnymi zagrożeniami (które mogą oczywśćie nie wystąpić, ale logika nakazuje działać już teraz)

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.