GMBH,
Nie znane mi są powody takich decyzji z uwolnieniem akcji nowych emisji czy to za sprawą TT czy instytucji, fakt jest niespotykany na rynkach światowych...emisja akcji za jakąś cenę a kurs schodzi o 50% w dół przed pierwszym notowaniem. Tuora w jakimś stopniu przyczynił się też do zaniżenia kursu --- rzekomo, aby ustalić cenę do emisji akcji...wszystko co się stało i dzieje z obydwoma spółkami Tuorów to jedne wielkie....nie będę kończył....czy mogłem to przewidzieć ---NIE Bardzo długo inwestuje ale czegoś podobnego nie zaznałem i nie widziałem. piszę personalnie ponieważ te postacie są tak widoczne, że nie trudna opisać w szczegółach fakty, które miał miejsce i co ewentualnie może być......czy przypadkowo po portalach Płocica podaje o przejęciu Orphee i wchłonięcie do Cormay...to jest karygodne, wysoka nieodpowiedzialność tej osoby...akcjonariuszy drobnych ORP traktuje się ziemiopłody....powstające antagonizmy miedzy posiadaczami akcji CRM - ORP po działaniach od przejęcia władzy w Cormayu i jeszcze jedno istotne zdarzenie...pieniądze za niedoszłą transakcję przeniesienia części produkcyjnej w kwocie 15 mln. zł to skandal, skandal nad skandalami...ostatnia sprawa jaka podejmuję to ostatni zakup ORP od Tuory powinna być jak najszybciej wyjaśniona z punktu prawnego i finansowego. Nie opisuje wyniku finansowego bo on na dziś jest sprawą wtórną. pzdro.