Dnia 2014-11-25 o godz. 15:16 ~GMBH napisał(a):
> "123" chyba to Ty jeśli się nie mylę zapisywałeś
> się na ostatnią emisję akcji orphee po 3.75 ? Jeśli tak to dlaczego
> działasz na swoją niekorzyść ? Jeśli masz dowody na to co piszesz to
> skieruj sprawę do KNF . Jeszcze jedno pytanie czy te akcje orphee są już
> dopuszczone do obrotu , czy sprawa jest w zawieszeniu ? Pozdrawiam .
...tak nabywałem w lipcowej ofercie publicznej...nie wiem dlaczego twierdzisz, że działam na niekorzyść swoją i innych akcjonariuszy....piszę o faktach z działalności Tuorów jak i działań Totala oraz Płocicy. Przypomnij sobie treść memorandum i wpis o warunku akcjonariusza iż Cormay ma posiadać 50% i jedna akcję --- to nie kto inny jak Total żądał....kolejne wydarzenie to expresowa wymiana zarządzających CRM...nt. TT nie bede sie wypowiadał poza tym, że wielu ludziom zrobił wielką krzywdę i powinien ponieś za to karę nie tylko finansową....dalej OFE ING bo kto inny miał by wywalać akcję TFI Q.... ma w nie zmienionej ilości a do czego zdolny jest ING to poczytaj o spółkach gdzie miał akcję i jakie straty ponieśli akcjonariusze i emeryci...bezkarnie malwersują czyjeś pieniądze...to po krótce w trzech zdaniach.....akcje nie sa dopuszczone KDPW nie wydał komunikatu...duzi akcjonariusze firmują się posiadaniem akcji my natomiast nie ---dlaczego, ano Tuora nie zawiadomił depozytu na pierwsze notowania i chyba jak na razie dobrze bo nie ma powodów do radości kurs schodzi po równi pochyłej...nie sadzisz, ze to za sprawą drobnych akcjonariuszy?