Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,28 zł , zmiana od tamtej pory: -60,18%

Re: Prezes B,Bartczak

Dnia 2024-03-19 o godz. 17:49 ~Marek napisał(a):
> Ce nazywał mnie już tu głupcem Ty kloszardem .. Tacy jesteście najmądrzejsi tutaj że nawet akcji Compremum w transakcji pakietowej nie chcieliście mi sprzeać .. a mimo to to ja się teraz śmieję z was bo ja zarabiam sprzedaliście mi bardzo dużo akcji poniżej 1,9 za które serdecznie wam dziękuję.
> > Ja zarabiam a wy tu tylko tworzycie swoje aferki haha

Już powtarzałem kilkakrotnie, że akcji Compremum nigdy nie miałem i śmiecia omijam z daleka. Nie przyjmujesz do wiadomości, że inni rozsądni inwestorzy wyzbywają się dziadostwa. Uważam jednak, że należy mówić o wszystkim prawdę i nie naciągać ludzi stąd tu moja obecność. Wiem natomiast, że wolisz wersję zwolnionego pracownika. Jeśli będzie ci lepiej to też przyjmuję tę wersję.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COMPREMUM -4,02% 0,91 2025-12-19 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.