Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: PRESTOEXIT

Dnia 2016-06-29 o godz. 12:16 ~pst napisał(a):
> Teraz miała być kasa, infa nie ma......
>
> Teraz? Ja czytam co innego w raporcie.
>
> "Termin płatności ustalono do dnia 25 czerwca 2016 roku."
>
> Do dnia ... to nie znaczy teraz, dziś zaraz.
>
> Kasę mogli otrzymać w każdym dniu z wyznaczonego terminu. Nie musieli też trzymać się tego terminu, brak kar umownych.
>
> A w ogóle dlaczego maja informować o płatnościach?
>
> Jeżeli transakcja doszła do skutku to kwoty pojawią się raporcie za IIQ, w raporcie za IQ tego nie widziałem, no chyba ze płacą im w ratach.
>
> Ja bym się tym faktem nie podniecał tym bardziej jak spojrzę na "wędrówkę" praw do tego znaku tego znaku przez cypryjską spółkę.
>
> Prawa do znaku wędrują najpierw do presto,potem na cypr a potem z powrotem do minox.
> Olszewscy w presto, olszewcy w minox, a tu po drodze cypr, nię będe tego komentował :)))))
>
> Liczę że spekulacyjnie kiedyś to ruszy a na infa nie zwracam uwagi, na NewConnect infa spółke tyle są warte co nadruk na papierze toaletowym :))))
> Trzeba czekac na jakieś spekulacyjne zagranie, zobaczymy czy na m się uda coś tu jeszcze ugrać.
>
> Wiele na ten temat pisano, nie chce mi się szukać, np.
> https://www.bankier.pl/forum/temat_oplaty-za-znak-firmowy,20618459.html
>
> Dnia 2016-05-14 o godz. 22:17 ~duduś napisał(a):
> > bodajże w 2014 Minox sprzedał znak firmowy "Minox" firmie Presto [powiązania osobowe] , 30.12.2015 Presto sprzedaje prawo do znaku firmie zarejestrowanej na Cyprze za 12 milionów , a w lutym br. Minox kupuje prawo do znaku za 50000 zł /m-c , klasyczne unikanie podatku , zysk zamiast w formie dywidendy wróci w postaci opłat za znak , jak rozumiem dywidendy nie uświadczymy przez najbliższe lata , jeśli ktoś ma inne zdanie proszę o sprostowanie.
>

A tego nie wiedziałem ,myślałem że kasa będzie 25 czerwca a tu jakies braki kar.

Faktycznie, obserwator manipulant!!!!... przez ciebie wywaliłem, ewidentny naganiacz, jeszcze perfidnie piszesz że kasa za znak miała być TERAZ, nie znam się na tym ale znów byś mnie wprowadził w bład oszuscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I po co kasujesz posty naganiaczu obserwator , juz drugi raz !!!

Tak obserwujesz, czekasz jak inni aż ci nasypią do worka i manipulujesz co chwilę faktami, czytałem widziałme, nie raz cię tu ludzie prostowali i to wytykali naganiaczu.

Uważajcie na tego manipulatna to oszust, chce kupic taniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.