Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: prawdopodobienstwo

Mam tylko nadzieję, że jutro odwrót. A co jest najgorsze? Że ciężko podnieść później taką spółkę. Nie wiem co robić. Brałem trochę wczoraj i dzisiaj na razie średnia 0,81gr. Ale patrząc na dzisiejszy kurs to potrzebuję 25%, aby wyjść na zero. A wczoraj myślałem, że już niezła promocja się zrobiła.
Pytanie co jutro. Bo jak będzie kolejne -30% to, czy uśredniać, czy już zostawić i czekać na lepsze czasy? Sam nie wiem. Korci jeszcze dobrać, bo w końcu musi odbić, ale giełda jest nieobliczalna.
Zastanawia mnie jeszcze KNF i GPW. Czy do nich skargi nie złożyć. Ale to chyba ch... da. Bo tak na prawdę bez żadnej informacji kurs w przeciągu tyg zleciał 85%. To nie jest normalne. Z 5zł na 64gr. A może być jeszcze niżej. A do tego nabyli spółkę.
A ktoś jak pojechał tyd temu na wakacje? To ale się zdziwi. Nawet stop lost mógł mu nie pomóc, bo kurs był otwierany z lukami i od razu lądował na dolnych widłach, czyli po 30-35% niżej.
Ogólnie jestem wqrwiony, bo ile to może jeszcze lecieć w dół?i kiedy się to skończy. Dużo ludzi wisi na hakach po 70gr i 1zł.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.