6 niestety nie trafiłem ;) więc kiszę się tu dalej. Masz racje, że iV i I kw to zima.... Generalnie siedze tu na szczęście z nie wielką ilością ale i szkoda wywalać ze stratą którą mam.... Technicznie teoretyczie powinniśmy KIEDYŚ pójść w górę..., ale to tylko zależy od tego co tu steruje... drobnicy, która tu coś mogłaby to tu nie ma, spekuły też nie za dużo funda jest... dla mnie to z zachowania to drugie CTG z okresu jak szło od 3 do 7 zł tam ten co sterował robił co chciał jak postawił baton ukryty na S to nie było mocnego jak postanowił że leci do góry bo technicznie tak wygląda to leciał... ruchów nie zrobisz w międzyczasie bo nie widmo co stoi na ukrytym S/K. do d... nie do grania spółka... a fundamenty... cóż niby wszystko pięknie ale jak na raziet to tylko gadanie zero komunikatów zero konkretnych ZYSKÓW, żeby pokazać gawiedzi pod granie... Czekam i kiszę się przynajmniej na ten moment.. Jak coś zobaczę co da szanse na pokrycie strat przy wyjściu tutaj to wywalam... bo taki efekt zakotwiczenia że może to już dziś już jutro odbije to może i rok trwać albo hgw..... i tak już z pół roku mam w plecy... w sensie odrobienia straty gdzie indziej... Jak gruby czyta to niech da kurs w gore pozbędę się tego co mam i już nie będę tu truł,... ;)