Kochamy polskie seriale... To teleturniej inny niż wszystkie !!! Kochamy Prądozaura i wszystkie jego gupie posty, albowiem to jedyne źródło merytorycznej wiedzy na tym bardzo mondrym od lat forum, gdzie każdy troll jęczał do woli, a teraz może co najwyżej w latrynie sam siebie p...oli do woli... Wiecie co kochane trolle ??? Nie pojmujecie nawet tego, że za każdym razem, gdy na mnie skaczecie, podbijacie moją popularność i siłę przekazu, a ja hyc na bok i pozwalam każdej skaczącej kózce nie tylko złamać nóżkę ale i spaść na sprytnie wystawioną przeze mnie wcześniej żerdkę z ogrodzenia mojej postowej gupoty, by urwało im dodatkowo większość bezjajcuszowego przyrodzenia... Hahahaha ho hi haaa !!! A ja myślałem, że moje żarty są słabe... Może magiczna sztuczka ??? Pozdrawiam każdego na cześć mojego wariactwa wiwatującego... bo jako klaunowy książe forumowy powinienem chyba zacząć rozdawać każdemu pracującemu na moją pozycję trollowi czapeczki i watę cukrową... byle to było rentowne jak GRENEVIA i robione z gową jak negocjacje Allianz w sprawie ostatecznego wezwania :)