Co wy tak się stresujecie, przecież połowa z tego forum chciała powolne wzrosty a nie codziennie po 10% no to chyba jest zadowolona, a na poważnie jeszcze przed nami dobre informacje praktycznie co kwartał będą dobre ale teraz przede wszystkim czekamy na 2 kwartał i podniesienie prognozy to rynek lubi a jak jeszcze spółka jest w trendzie wzrostowym to już w ogóle piękna sytuacja.
Chyba większość się deklarowała że ma tą inwestycję na dłużej, więc po co ten stres,
jeżeli ktoś lubi bawić się w łapanie dołków i górek to proszę bardzo życzę powodzenia niech każdy wyceni tą spółkę i sprzeda po tej cenie, była możliwość po 1,32 zł i na tyle tą spółkę wyceniacie?? to trzeba było sprzedać ja wyceniam ją na wyżej i było pewne że po wzroście z 1,03 do 1,24 bez korekty, ona nadejdzie tym bardziej że intradeyowo było jeszcze o 8% wyżej dnia następnego chcieliście do 2 zł jednym strzałem, to inny rodzaj spółek ja pisałem do końca roku, więc jeszcze ponad 5 miesięcy. Ale wiadomo ktoś chciałby w tydzień tyle zarobić.