Forum Ubezpieczenia i emerytury

Re: praca w AXA - opinie - agent

widzę, że propaganda sukcesu, co jesteś menagetrem, szukasz pracowników, że tak zachwalsz? taj się składa, że pracowałem dla axa prawie rok i zawsze wyrabiałem plan, ale tej firmy nikomu nie polecam, ani klientom ani potencjalnym pracownikom. firma opiera się na niedomówieniach i na kruczkach prawnych, daje umowy do podpisania bez czasu na jej przeczytanie, jeśli chcesz ją wziąć do domu przed podpisaniem to nie ma takiej możliwości. poza tym firma obiecuje premie za konkretne działania, jeśli je wykonasz to teoretycznie należy ci się premia, ale zapomnij o niej, bo w trakcie gry zmieniają jej reguły. w moim odziale 3 osoby wykonały plan na premię, ale żadna jej nie dostała. ponadto firma nasyła na byłych agentów firmę windykacyjną w celu uregulowania płatności za szkolenia, choć w momencie rozwiązywania przeze mnie i inne osoby umowy (za porozumieniem stron) zapewniano nas, że żadnych dodatkowych kosztów nie musimy ponosić. minął rok, nikt z axy się nie odezwał, ale odezwała się firma windykacyjna... nie polecam tej firmy i przestrzegam zarówno potencjalnych klientów jak i potencjalnych agentów