W przedziale 27,60-70 odkupiłem jakąś część a resztę którą sprzedałem miałem zakupioną po 26,80-90. - najdrożej wczoraj sprzedawałem po 28,56 .... Teraz staram się mieć określoną ilość akcji i gotówki tak żebym miał dużą płynność za którą kupię karton akcji na korekcje :) mam i akcji i gotówkę dzięki czeku każdego dnia mogę handlować akcjami - dziś sprzedawałem w okolicach 28 zł i wyżej ale te akcje już odkupiłem po 27,60 tak w przybliżeniu. Jak zacznie spadać w okolice 27,50 to zacznę kupować powoli - to samo jak będą wzrosty to zaczne sprzedwać w okolicach 28 zł - czyli minimalne widełki są w okolicach 50 groszy na akcji i taki zarobek mnie dziś satysfakcjonuje :) nawet 40 groszami się czasami zadowalam a nawet mniej na małych dziennych ruchach. Także praktycznie każdego dnia kasa jest w obrocie i przynosi zyski. Za zyski nie kupuje akcji bo czekam z nimi na 22 zł albo mniej i wtedy tanio kupię papier i bedę z tego zadowolony w przeciwieństwie do tych co trzymają go kilka lat i biorą dywidendę. Ja brałem ją na maxa ilości akcji 4 ostatnie razy i teraz też zamierzam - albo w dywidendzie albo z różnicy kuponu. Nie wiem po co braćdywidendęjak mozna zarobićwięcej oddając akcje dzień przed na wysokich notowaniach. Dywidenda praktycznie nie istnieje skoro kurs jest o nią obcinany ! :)