Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Power Media!!!JUTRO ODPAŁ!!!TAKI JAK NA Budvarze i Drewexie!!!!!!!!!

Zastanawiające prawda ?
Perspektywy są, umiejętność pozyskiwania dokapitalizowania z zewnątrz też jest ( dotacja )
Wezwanie też jest. A kurs taki jak przed wezwaniem. A przecież pare informacji nowych się pojawiło. Ubierania w akcję nie ma, bo nikt nie sprzedaje z zarządu ( już sypanie się skończyło ) teraz czekamy na sygnał kupna.
Pamiętam jak siedziałem na gancie jak był po 1 zł i zastanawiałem się co mam z nim zrobić, bo marazm był straszny i co chwilę coś zwalało kurs, ale postanowiłem, że zostanę miałem wówczas 2 tys akcji a na szczęście dokupiłem przed czasem 3 tyś. i zażartowałem sobie wystawiając zlecenie na 100 zł teraz patrzę w przeszłość i widzę, że takiej szansy już raczej nie będzie, aczkolwiek nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IFIRMA 0,83% 30,20 2025-10-01 16:25:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.