Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,57 zł , zmiana od tamtej pory: 3,18%

Re: Potrzebna nowa wycena !!

Hmmm ... historycznie wystartowala z 8. Fine with me :)

Dla mnie krytyczny byl poziom 1 - opuscila groszowki, obroty wzrosly, rynek zauwazyl. Sie nie chwalac przewidzialem to. Duzo inwestorow i spekulantow dowiedzialo sie ze takie cos jak MOJ wogole istnieje. Teraz spolka zalicza korekte po wybiciu o ponad 100%. Czy to juz dolek to nie wiem (moze byc) ale teraz zeby zainwestowac nie potrzeba wiekszych cohones niz ponizej 1pln. Byly sesje w ktorych caly obrot to byla realizacja polowy 1 zlecenia, mojego, za 1200pln. A byly i takie bez obrotow.

Nie wierze w zadne spiski, automaty i algorytmy przez 20 lat przewalajace akcje bez celu. Jezeli ktos by chcial tu jakis numer zrobic to juz by dawno zrobil, jakby trup byl w szafie to by wypadl. Wierze w przejsciowa neefektywnosc rynku. Uwazam ze MOJ wyszedl ze strefy cienia i kurs bedzie wracal do fundamentow.

Pojawiaja sie forumowicze ktorzy pisza ze maja ten papier i namawiaja zeby go nie miec. Niezle wam za skore zalazla, ale czym?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ 1,25% 1,62 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.