Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,44 zł , zmiana od tamtej pory: -84,39%

Re: Poszedłem po kawę

Zgadzam się z tym. Pobyt będzie dramatycznie rósł. Ileż to lat temu takie prognozy były. I co? Mamy dostęp do najlepszej białej mikrosfery, mamy najlepszy zakład przerobu, a sprzedaż od lat mimo prognoz stoi w miejscu. Więc ja się zgadzam, ja prognozuje i wszystko ładnie pięknie. Eko export zmniejsza marże, pobyt na białą mikrosferę klasy premium dawno miał dojść do 50% sprzedanej mikrosfery, a mamy teraz wzrost do 35%. Gdyby ten mityczny pobyt był tak duży to zakład dawno by osiągnął maksymalne moce produkcyjne. Czy linia DMC coś tu zmieni? Czy dzięki DMC firma osiągnię większą sprzedaż? Dlaczego tego nie potrafi osiągnąć bez DMC. Czy naprawdę powtarzalność jest taka ważna jak mają te swoje sita i mogą stworzyć produkt jaki chcą? Czy zanieczyszczenia biologiczne faktycznie są taką przeszkodą skoro już teraz mikrosfera ze stawów ma zastosowanie chodźby w przemyśle farb.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.