Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,02 zł , zmiana od tamtej pory: -2,93%

Re: Post tylko dla myślących i normalnych forumowiczów.

czyścicielu...co ty masz za problem ze mną? że nie naganiam?
może tylko poczułeś się dotknięty określaniem przeze mnie niektórych forumowiczów trollami wzrostowymi? a nie wymieniałem przecież o kogo chodzi :)

A...i jedno jeszcze - nigdy nie używałem innych nicków i tylko dlatego żeby tak zostało, nie zmieniam realisty na inny......w przeciwnym razie zmieniłbym, żeby ktoś, nie daj Boże, nie mylił mnie z tobą :)....staram się też swój nick zawsze pisać z małej litery, żeby podkreślić moją skromność.

ja tu też jestem na forum okresowo tylko; nadejdzie taki moment, że znowu zniknę na jakiś czas, bo inne sprawy mnie odciągną.
Będę wtedy wracał tylko przy jakichś wydarzeniach korporacyjnych i może czasem przypomnę też ze na razie Zarząd nie proponował nigdzie redukcji zobowiązań układowych :).....poza tymi wewnątrz grupy PKPC, ale w tym przypadku to tylko nie przelewanie z jednej do drugiej kieszeni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PKPCARGO -1,83% 15,55 2025-11-07 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.