Dnia 2020-02-01 o godz. 09:23 abhorsen napisał(a):
> Bo Twoje analizy są git i naprawdę wznoszą coś do tematu. Jednak nadal ktoś się bardzo brzydko bawi licząc na zejście niżej.
> Jestem ciekaw do ilu będzie na spychał , ale korciło mnie aby łyknąć ten mały bloczek. Alei tak mam tutaj za dużo kasy
moim zdaniem to nie jest spychanie .. gdyby chciał to zrobić bylibyśmy już poniżej 14 zł przy takim arkuszu zleceń na zakup ...
bardziej mi to wygląda na realizacje zysków na poziomie 16 - 17 .. poniżej 15,50 już nie ma chęci do sprzedawania więc cena robi się mało atrakcyjna do sprzedaży i zaczyna być atrakcyjna do zakupu .. mamy piątą sesje na wsparciu na niskim wolumenie czyli brak chęci do handlu, czyli cena 16,50 - 15,50 nie jest atrakcyjna ani dla kupujących ani dla sprzedających ...AUTOR musi to przepchnąć aby ponudzić ruch .. albo w górę ponad 18 .. albo w dół poniżej 15 .. na stojącym kursie nie zarobi, przez te piec sesji wskaźniki z mocno przegrzanych zrobił neutralne ma drogę otwartą i tu ..i tu ..
wkleję Ci coś w wątku analizy która jeszcze obiecałem pociągnąć ale musisz to rozszyfrować wedle schematu który gdzieś tam zapisałem :) :)