Dnia 2020-08-18 o godz. 13:22 ~Andrzej napisał(a):
> Dnia 2020-08-18 o godz. 12:58 kristofer58 napisał(a):
> > Dnia 2020-08-18 o godz. 12:43 ~Andrzej napisał(a):
> > > Dnia 2020-08-18 o godz. 11:54 kristofer58 napisał(a):
> > > > Dnia 2020-08-18 o godz. 09:58 foratan napisał(a):
> > > > > Dnia 2020-08-17 o godz. 12:37 ~Andrzej napisał(a):
> > > > > > Dnia 2020-08-12 o godz. 09:33 foratan napisał(a):
> > > > > > > Dnia 2020-07-31 o godz. 16:56 foratan napisał(a):
> > > > > > > > Wczoraj rano portfel był prawie razy trzy w tym roku zrobiony. Po południu już tak fajnie nie wyglądało, ale i tak super. Dzisiaj część odzyskana i znaczna część portfela upłynniona. Można odetchnąć.
> > > > > > > >
> > > > > > > > Oczywiście Eko leży i będzie leżał. Został odrobiony z nawiązką na samym Columbusie, więc jest to obecnie inwestycja risk free.
> > > > > > >
> > > > > > > rewelacja. Kilka spółek już jest na tapecie, ale jak to mówią, gdy się wyszło w szczycie, trzeba temu dać spaść, przecież nie po to się sprzedawało, żeby kupować drożej...
> > > > > > >
> > > > > > > Pocieszajace jest również wycie hejtera. To znaczy, że w plecki coraz wiecej, a jak to mówią, zero do zera, to dwa zera, a z samych zer składa się życie hejtera...
> > > > > >
> > > > > > a jak wiadomo zero do zera, to dwa zera , a dwa zera to życie hejtera.
> > > > > >
> > > > >
> > > > > czy może dojść zero trzecie?
> > > >
> > > > Trzecie zero już jest ,nie trzeba daleko szukać to foratan od dawna jest tym zerem hejtującym,ciekawe gdzie się podział garbaty mistrz nad mistrze, bo reventon od czasu do czasu popiskuje,coś grono latryniarzy ostatnio skurczyło się,główny sponsor wpadł w tarapaty i od razu mniej hejtu na forum.
> > >
> > > kolejny troll atakuje jednego z nielicznych forumowiczów, który pisze coś, co wnosi wartość. Im mniej na rachunku, tym więcej hejtu, tym mniej w głowie.
> >
> > Ale mnie rozśmieszyłeś,atakuję jednego z nielicznych troli którzy tu jeszcze są,pozostali czekają na widzenie i są odcięci od internetu na jakiś czas,to są twoi koledzy powinieneś im pomóc,wiem że warowanie non stop macie zakodowane od dawna,dlatego życzę spokojnego dyżuru na forum.
>
> jak na razie jedyny forumowicz (choć muszę przyznac, wszystkich nie znam), który udowadnia, że potrafi zarabiać na rynku. Publikowal transakcje na CLC, Tauronie - shorty, a potem longi, XTB, Sunex, DBE i kilka innych - nie po fakcie, tylko w czasie rzeczywistym.
W czasie rzeczywistym? Koń by uśmiał na polu. zawsze pisze po fakcie i sprzedaje zawsze na górce. Póki co coś kupił EEX a reszta poza tym na czym wtopił i o czym pisał np. boruta, playway i jakieś inne wynalazki. Wklejałem między innymi do tego linki ale niewygodne fakty trzeba pomijać. Columbusa sprzedał mimo, że nie zdążył go kupić i chwilę później meldował, że go odkupił. A teraz chce zakładać na siebie shorty i jeszcze pyta się o nie sam siebie.
Nie każdego interesują twoje inwestycje. Jesteś wyjątkowym przypadkiem. Zazwyczaj chwalą się zarobionymi, ty brylujesz chwaląc się wtopami. Dziwne.
"Ty już jesteś większym tłukiem niż myślałem. Jeszcze parę szlagów na giełdzie i będziesz biedny jak mysz kościelna chociażby za to że ja przez ciebie straciłem na podstawie twoich wpisów na PlayWayu. Możesz się spodziewać do roku pisma z prokuratury" . Wysłałeś już anzejku?
A to odpowiedź na twoje mundrości:
Ale leszcz ja pierdziu lesz wyzerowany. Kup sobie świetlny miecz i do piaskownicy przed Zosią popisówke strzelać. Nie musisz się tłumaczyć "leszczu wyzeroway" .