Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Porównanie do Kęt

Wyniki nie mają tu nic do gadania jeśli chodzi o cenę akcji?! Nie żart5uj.
Czy sa przyzwoite - tego jeszcze nie wiem. Ty już wiesz? Skąd?

Udowodnij konkretami, ze Kartosik działa na szkodę spółki i akcjonariuszy.
Co, gdzie, jak i kiedy? Bo ja tego bnie widzę.
Jesteś pewny, ze nie popełniasz jakiegoś z tych błędów:
http://www.adamduda.pl/2010/03/22/bledy-informacji/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+adamduda+%28My%C5%9Bli+niedoko%C5%84czone%29

Owszem my też możemy kupić
Co do dywidendy - wolę widzieć sensowny wzrost wartości spółki poprzez mądry capex, a to chyba właśnie dzieje się.

I nie sadzę, by RK próbował wyrywać komuś akcje. Ma ich dość. tak jak kasy i nie musi drobnicy z IPX wyrywać. A kryzys dotka wszystkich. Przypuszczam, ze zajmuje się poważniejszymi sprawami niż tym, co mu przypisujesz.

Czy fundy są z nim domówione i im się nie opłaca - tego nie wiem.
Masz jakieś konkretne podstawy do uzasdninych podejrzeń czy tylko tak ci się wydaje?

A ostatnie spadki to była wymiana akcji z ING do worka Karkosika. - potrafisz udowodnić tę tezę, czy znowu tylko ci sie wydaje. Rzucac podejrzenia jest łatwo...

Mnie nie przeszkadza, ze ktoś zaczynał biznes od produkcji oranżady.
Teraz prowadzi biznes globalny i to pokazuje jego talent menedzerski oraz umiejętności w zarabianiu. podchodzę do inwestowanych spółek bezemocjonalnie. Widze potencjał, to kupuję. Nie widzę - nie kupuję lub wychodzę.

Dla mnie RK ani wróg, ani przyjaciel. On mnie nie interesuje w innym zakresie niż tym, co dotyczy jego spółki, którą jestem zainteresowany. A sądzę, ze w drugim pólroczu IPX zacznie być spólką bardziej płynną i chętniej kupowaną. Na razie - obserwuję.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.