Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,23 zł , zmiana od tamtej pory: 4,48%

Re: Poproszę tak 1.20

Moja opinia opiera się na częściowo na wskaźnikach, częściowo na tym co piszą akcjonariusze będący stałymi uczestnikami walnych od ponad roku, częściowo na historii podobnych spółek i częściowo na tym czego rynek potrzebuje jak również na podmiotach które dołączyły i odeszły od tej spółki w ostatnich dwóch latach.

I nie zamierzam Ci tu pisać doktoratu z byczych lub niedźwiedzich okresów spółki czy też dzisiejszej giełdy.

Wiem że staliśmy się liderem NewConnect. Mamy ocean możliwości w zastosowaniu grafenu w skali europejskiej jeśli chodzi o potencjalny codzienny przemysł, wchodząc w beauty i rozważając otwarcia się na zbrojenie i medycynę.

A to co Ty piszesz do mnie nie dociera.

Było już tutaj wielu takich pesymistów negujących trafność swoich czy mojego wyboru.

Tyle że ja wciąż tu jestem i cały czas dokupuję małe pakiety,ale dokupuję.

Liczę że okazja na kółko się trafi ale jeszcze nie teraz. Uważam że teraz jest czas na ładowanie wora (przy mniejszych lub większych korektach)który kiedyś częściowo opróżniłem (nie potrzebnie).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER 1,75% 2,33 2025-09-22 15:02:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.