a ja dziwię się, że z takim zapałem piszesz same negatywy o tej spółce. Wyciągasz fakty wygodne tylko dla siebie i tez o spadkach itd.
Dlaczego nie napiszesz, że spółka spokojnie sobie działała, dynamicznie się rozwijała i nagle rząd czeski zmienił zasady gry. W takiej sytuacji, każda firma mogłaby mieć problemy, nie tylko Photon i jego zarząd.
Dlaczego nie napiszesz, że zarząd spółki zamiast zwinąć interes dalej działa i walczy o rynek.
Dlaczego nie napiszesz, że niektóre działania wymagają czasu i jeśli zarząd faktycznie walczy o rynek to efekty będą widoczne dopiero po jakimś czasie.
Zamiast pisać obiektywnie piszesz tak jakbyś był kundlem Kaczńskiego, który potrafi tylko szczekać i opluwać.
Rozumiem, że jesteś rozczarowany zakupem Photona po 6zł, ale to Twój problem RWPAE, że kupiłeś na górce. Albo jesteś frustratem, któy stracił kupę kasy na Photonie, albo robisz wszystko by wykorzystać sytuację, gdy spółka ma chwilowe problemy i chcesz skupić jak najwięcej akcji po jak najniższej cenie.
I myślę, sobie że już niedługo kurs poszybuje w górę, bo coraz mniej osób posiada te akcje, a jak widać kupującyh zawsze jest kilku.
Przypomnisz sobie te słowa za parę tygodni kłamczuszku RWPAE