Nie wiem skąd Wam się wzięło to 2,86zł? W ktorym raporcie jest napisane o tej wartości? Westa na pewno kusi, jako firma, jako przyszłosć, wykres oraz zarząd z rządem na czele i nie wiem kto jeszcze ale pewnie w akcjonariacie mamy o wiele ciekawsze prywatne osoby niz ING, oraz pozostałe fundy i biura. Janusz odczuwam dziwny spokój w tym co piszesz jesteś bardzo pewny zwrotu kilkuset % na tym papierze przypuszczam ze to sama intuicja i przypuszczenia ( natomiast brak wiedzy jak wiadomo firma podaje nam bardzo mało informacje ze społki a jesli juz jakieś to takie których nie chcielibyśmy przeczytać). Inwestując swoje pieniądze jak 95% leszczy odczuwam tutaj jak i gdzie indziej strach związany z ryzykiem inwestycyjnym (zawsze mam argumenty za i przeciw jak ktoś to fajnie ujął na parkiecie
"a gdy leszcz żre a pasza nie drożeje, to kto go karmi?". Wszelkie informacje jakie tu były linkowowane zostały przeczytane i sądze ze to stąd jest to nakręcanie się na tę społke. Czas pokaże szkoda byłoby jeśli walor utrzymywałby się w tym trendzie do końca roku ponieważ są o wiele inne ciekawsze społki mogące dać zarobić min 20-30% w ciągu ms-c listopad. To tyle see ya.