Dnia 2025-09-26 o godz. 15:06 ~Ciekawy napisał(a):
> Napisz może w końcu coś konkretnego jak już masz takie zarzuty, bo napisałeś dużo słów a miało w tym konkretów i przekazu ważniaku. Pisze ile mi się podoba i pisze zawsze moje analizy oparte na faktach albo w odniesieniu do nich. Jeśli już cos przytaczasz to chociaż dokładnie. A ten twój pakiecik 10 k akcji o którym pisałeś że kupiłeś za 9,5 to musiał nieźle stopnieć dzieciaku. I co, ciśnienie CI się podniosło i uwiera krytyczna wizja przyszłości waloru?
Raczej Ty napisz coś konkretnego , konkrety wystarczy poszukać jakie głupoty piszesz od ok miesiąca :) Na faktach jakich ? wymyślonych w Twojej głowie .Napisałem Ci wcześniej póki co nie potrafisz przewidzieć jednej sesji :) I wszystko się odwrotnie niź piszesz. Dzieciaku Ci się osoby mylą :)))) ja nie kupiłem żadnego pakietu 10 k za 9,5 :)))) mam kupione akcje za dużo dużo taniej :) Wiec nic mnie nie uwiera ,Ciebie musi uwierać ,że nie było j@j ,żeby kupić akcję jak były taniej a później płacz na forum ,że chętnie byś dokupił jakby było po 6 zł.
P.S pokaż mi post gdzie piszę o kupiony pakiecie 10k akcji za 9,5 ;-)