Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,70 zł , zmiana od tamtej pory: 40,95%

Re: polonista

Dnia 2024-06-18 o godz. 16:55 ~Emrek napisał(a):
> Nietrudno się domyślić, że Aber to jest Pg. Pisze o tym samym do tego nazywa Pg inteligentnym (sam o sobie) a prognozy Pg sprawdziły się okrągłą liczbę razy czyli 0. „Znawcy” za 2 grosze

Emrek Twoja dedukcja jest imponująca!-Jestem w konflikcie sam ze sobą? Taki Smigol hobbit!.Cyferki jakie podawałem to tylko rekomendacje Domu Maklerskiego ,żadne w góre ,czy w dół.Że widzę potencjał i perspektywe firmy -Tak pisałem! Nie zwracałem się do nikogo inwektywami typu "dzban,leszcz' odklejko etc".Gdy ktoś przez dwa tygodnie sypał papierem jak pierze z poduszki też pisałem! Skoro już wlazłeś z butami na moją osobę to ja się odwdzięczę !Pora już Emrek ściąnąć maske!.TY i prezesura hi hi po czemu i jakiemu? ,Po Twojej wypowiedzi -cytuje" lepiej być w zarządzie niż poza nim".Owszem posiadasz wiedze merytoryczą ,kręcisz się u podnóża władz i tyle.Ludzie okrzykneli Cie Prezesem! .Krasomówcą i oratorem prozy Cię nie nazwe ,bo ciekawe wątki przeplatasz reklamą firmy produkującej między innymi pieluchy!Pampers jest Twoim sponsorem?Dada z biedronki jest też dobra ,a o połowe tańsza! .Zapamiętaj -Aber to Aber i nie podszywa się pod nikogo!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTROTI 0,85% 47,20 2026-01-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.