Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: podwójny szczyt

chodzi Ci o poranek ?
bo 500 pkc tak dla jaj było moje
przed wyjściem do pracy
a pól godziny później jak sprawdziłem wiedziałem że będzie ciekawie
to dorzuciłem 2 tys akcji pkc test był OK bo się okazało że więcej jest chętnych na zakupy niż spadek
zresztą o tym świadczy niska korekta po gwałtownym wzroście i obecny poziom

O'key możesz mieć rację co do spekulantów czy może tego kapitału co wszedł niżej
ale nawet jeśli to zauważ że wolumeny to marne były niżej
AT i inne sygnały są dla mnie aż za proste :).
Książkowe fale, poziomy ... i trójkąt zbiegający coraz niżej
dziś piękne wybicie zabite poziomem 4,30
przez ilość zleceń na tym poziomie ale jego przebicie dopiero daje pewność
nie dziś to innego dnia od dołu linia trendu coraz bardziej przyciska kurs ku górze
a Wolumen 200 tys akcji to nie przypadek .
http://img684.imageshack.us/img684/158/odlewnie3.jpg

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ODLEWNIE -3,47% 13,90 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.