Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,58 zł , zmiana od tamtej pory: -24,94%

Re: Podwójne dno

Dnia 2023-07-09 o godz. 08:10 ~Racjonalista napisał(a):
> Czasami bywa tak, że tuż przed wybiciem przeciągniętej formacji dochodzi do utworzenia fałszywego dołka. Popatrz na SCPFL gdy 2 lata temu wyszli z trójkąta dołem. Zeszli nawet poniżej 100 zł. Oczyścili wówczas papier ze słabych rąk i w nieco ponad rok byli już po ponad 300. Kolejna komercjalizacja może wybić kurs SCPFL na kolejne szczyty ale to samo moim zdaniem będzie tutaj dlatego nie skacze po pozycjach tylko trzymam. Brałem Genomtec po 5 zł i trzymam bo dzisiejszą ceną to dla mnie nadal promocja.

Promocja jest na wełniane łby.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GENOMTEC 18,17% 6,44 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.