111 dokładnie o to mi chodzi. O nic więcej. W sytuacji gdy nie mamy szans na wprowadzenia członka RN po ostatnich zmianach w akcjonariacie (co też jest wymowne) to forum w republice bananowej jest jedyną możliwością przedstawienia swoich racji. (można się z nimi zgodzić lub nie)
Odnośnie kierunków to też pełna zgoda. (każdy sam zdecyduje jakie są według niego najwłaściwsze ale trzeba ingerencji w obecny proces)
Spółka teraz najpewniej pokaże niezły zysk na sprzedaży ale to nie uwiarygadnia układu bo startujemy z niższej belki 13.1 a nie 18.6 co całkowicie wszystko przewraca.
Ten zysk na sprzedaży tylko utrzymuje płynność ale nie uwiarygadnia odroczonych rat układowych. (może
Dodatkowo trzeba pamiętać, iż księgowanie pożyczek jest takie, że w początkowej fazie pożyczki przypisuje się większe wartości stąd falowanie. Nadzorca ma informacje bieżące więc powinien też opierać się o dane z dzisiaj dlatego biorę pewną poprawkę.
Jednak trzeba brać pod uwagę iż ja opieram się o dane, które mi przedstawiono (innych nie mam)