Jeden z kolegow forumowych zastanawial sie nad tym czy aby ten zjazd na tak wysokich obrotach to nie potwierdzenie tego ze HTL BEDZIE SPADAL. Oto co moge ci powiedziec przyjacielu - zjazd to byl na bardzo niskich obrotach - prawdziwe obroty to byly w konsolidacji sesji - DLA kolegow denerujacych sie zbieraniem na nizszych poziomach PANOWIE TO BYLO -6% W STOSUNKU DO ZAMKNIECIA WCZORAJSZEJ SESJI - ile bylo sesji po wiecej niz 7% na plusie w ch... . Teraz dalej napisalem na pewnym watku ze HTL jest prawidlowym papierem do budowania portfela - ja tak mam - spolka GIGANT W SWOJEJ BRANZY -typowy papier do usredniania w gore - ostatni pakiet poza dzisiejszymi kupiony po 12.6.
Przepraszam Panowie ale jezeli chcecie inwestowac a HTL jest typowym papierem do inwestycji nie do grania (choc dzis ktos zagrał) - mamy zaledwie 5 miesiecy hossy i papier urosnie jeszcze bardzo duzo.
Teraz odnosnie fixingu - Ktos napisal ze papier byl wywalany na nizszych poziomach ale Panowie i Panie ile oni tego papieru oddali i ile go poszlo w "inne" rece. To typowa zagrywka pod kolejna sesje - jak ja to widze jutro kolejna sesja z dluga czarna o tak z minus 7 i za tydzien wrocimy na poziomy z srody.
Jeszcze troche statystyk - mozecie poszukac ja pamietam wiec nie podam linka - najmniej oplacalna jest sprzedaz akcji w piatek tak ze nie sprzedajac papieru jutro tylko go kupujac zgnieciecie tego kto chce was wydymac.
NAPISZE RAZ JESZCZE W NASTEPNY PIATEK BEDZIEMY NA POZIOMACH Z WCZORAJ TAK ZE NIE BAC SIE - TYLE MOWICIE O FUNDAMENTACH A NIE POTRAFICIE ICH ZOBACZYC. Ja jestem piepszonym spekulantem nie znam sie na fundamentach ale tutaj widze przyszlosc a chyba w nia mamy tutaj inwestowac.
Pozdrawiam Posiadaczy