Dnia 2023-01-03 o godz. 13:36 ~Daroo napisał(a):
> Tak mówisz :) no to tym bardziej czekam spokojnie :) moja prognoza jest bardzo ostrożna :) ale jak pojawią sie dobre wyniki oraz nowe informacje jakieś to wtedy wszystko jest możliwe :) przy dobrym infie kurs 100 % może zrobić w tydzień :) a więc kto wie co nam ten rok przyniesie :) tym bardziej że OG już zakończone i to mnie cieszy :) dla mnie jak zrobi w rok 100 % będzie świetnym wynikiem :) a wszystko co wyżej będzie kolejnym dodatkowym plusem :) a czas wszystko pokaże ile będzie :) zobaczymy czy będzie dywidenda w tym roku jakaś :) czy np. jakieś przejęcie itp. ;) kasa w kasie puchnie a zaraz wyniki za 4 Q więc kasy w kasie znów przybędzie solidnie :) kolejne kwartały będą dodatkowo zasilane zyskami z nieruchomości i apartamentów które są najmowane i lokale :) tak więc jak by nie patrzeć będą dodatkowe zyski w tym roku z OG a nie wydatki jak wcześniej które pochłaniały sporo remonty , nadbudowy ,rewitalizacje itd. OG .Teraz to wszystko będzie przynosiły zyski :) a więc to będzie pierwszy rok gdzie będzie wpływać kasa z OG :)
To zapowiada duże wzrosty ........