racja że jest trochę zamieszania, osobiście najbardziej mnie martwi to info o odstąpieniu od umowy przedwstępnej - trochę lakoniczne i nie wiadomo czy wiąże się to z jakąś karą umowną dla spółki choć sądzę że gdyby tak było to by o tym musieli poinformować (może ktoś może mi to objaśnić?), a z drugiej strony info świadczy o tym że dokonują racjonalnych inwestycji i sprawdzają co kupują/sprzedają.
co do kursu to nadal mam wrażenie że poziomy 1.00 są dobrze pilnowane i ktoś (osoba albo kilka) wykorzystują je do zwiększenia udziału, i myślę że to też jest przyczyną że mamy trend horyzontalny, jak się obkupią albo dołączą nowi (free float nie jest duży) to może się coś ruszyć, sam też skorzystałem z poziomów poniżej 1.15
szansę na wzrosty widzę też w zakończeniu lock up, wątpię żeby chcieli się wyprzedawać poniżej 1.00 a kurs nie będzie im ciężko podciągnąć chociaż do 2.00
spółka się rozbudowuje, pozyskuje fundusze to w mojej opinii też dobry powód do inwestycji w dłuższym terminie, a jak im skoczy sprzedaż i zyski to kurs sam pójdzie w górę
pozdrowienia dla wytrwałych i tych co dopiero dołączyli