Ciekawi mnie skąd ten cynizm i ironia. Myślisz, że na forum są tylko osoby bez doświadczenia i sukcesów życiowych, którym takie osoby jak Ty starają sie udowodnić, że nie potrafią nic, a Ty wiesz najlepiej co one myślą i jak powinny postąpić.
Jestem na tym forum tylko z ciekawości, ponieważ program Axa jest czymś podobnym do Aegona z pewnymi tylko różnicami. Widzę jednak, że nie można porozmawiać normalnie na tym forum, ponieważ jeśli pojawia się osoba, która coś osiągnęła i ma już pewne strategie działania i określone życiowe cele, które w znacznym stopniu już zrealizowała to pojawiają się takie osoby jak Rekin i próbują udowodnić, że dana osoba mówi nieprawdę lub pokazać, że są mądrzejsi i niewiadomo jak wysoki poziom intelektualny i wiedzę posiadają. Ciekawe Rekin kim Ty jesteś i co sobą prezentujesz; jakie cele życiowe już osiągnąłeś i opisz swoje programy inwestycyjne i strategie działania. A ja opuszczam te forum, ponieważ nie będę tracił czasu na polemikę z takimi osobami jak Rekin.
Pozdrawiam