Kolejna seria Niezwykle Zaawansowanych Analiz (NZA) za mną. Kolejne nieprzespane noce, tony kawy oraz innych używek. Wyrysowałem wykresy sięgające roku 2066, obejmujące WSZYSTKIE możliwe scenariusze, łącznie z inwazją obcych na Ziemię. Jak się domyślacie, trochę to trwało, tym bardziej, że nadal używam drewnianego liczydła, aby nikt mnie nie zhakował. W tym czasie moje podszywki szalały, naganiając na spadki. Ja porzuciłem swe zwykłe, miliarderskie rozrywki, zrezygnowałem nawet z nart w Aspen, aby w trudzie i znoju pracować nad Waszą Sprawą.
Wyniki analizy są jednoznaczne: istnieje 50% szans, że kurs wzrośnie w ciągu najbliższych 77 dni. A jednocześnie mamy 50% szans na to, że w ciągu 33 spadnie. I kolejne 50% na to, że pozostanie bez zmian w najbliższych 44.
To nie jest rekomendacja, a ja, hmmm, nie jestem inwestorem. To tylko moje własne, autorskie wyliczenia, oparte o algorytmy rodem z przyszłości.
Jedno jest jednak pewne: jestem altruistą, szlachcicem, erudytą oraz miliarderem. Pracuję dla was bezinteresownie, bo was kocham.