Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Pisałem wam o wasko dzisiaj +60 % ale przecierz ja naganiam

Gogle, przecież już dawno miało Cię tu nie być.
Czemu trujesz nabiał? Kupiłeś TUP po 60 zł, a teraz chcesz uśrednić po 50 gr, poczekaj. Tylko proszę jeśli nie masz interesu na tej spółce to nie wypisuj swoich mądrości. Zarobiłeś na wasko, ok tylko nie w...aj ludzi. Sam dobrze wiesz, że na giełdzie raz jest lepiej raz gorzej, każdy indywidualnie nich oceni, czy 7 zł za TUP jest tanio, a może drogo. Ja uważam, że ok i w miarę dostępnych środków dokupuję, ale nie wypisuję że to śmieciowa spółka, może i tak. Tylko dlaczego cię interesuje, a może piszesz te mądrości na zlecenie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALTA -0,94% 1,58 2025-11-14 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.