Ale ja cie nie straszę, ja tylko się o ciebie martwię i chcę ci przypomnieć że żaden człowiek nie jest anonimowy w internecie, nawet jeśli ukryje się za vpn i tak mu się wydaje. To nie są tylko 'twoje opinie', to są pomówienia pod adresem spółki działające na giełdzie i na to jest odpowiedni paragraf. Doskonale o tym wiesz i tłumacząc się w ten sposób pokazujesz że się tego jednak boisz. Jak na razie zarząd SimFabric w czatach inwestorskich odpowiadał kilkukrotnie, że nie zamierza ścigać osób wypowiadających publiczne oszczerstwa i pomówienia pod adresem spółki, działając w ten sposób na szkodę inwestorów, ale to się może w końcu zmienić. Z tego co widzę inwestorzy coraz częściej się tego zaczynają domagać, bo mają już dość takiej sytuacji. A jak się nie wkurzy SF, to się wkurzy Playway, bo ich też obsrywasz i dostaje się wszystkim spółkom zależnym przy okazji. Poza tym akcjonariusze mogą skierować również swoje działania w kierunku samego serwisu bankier.pl który umożliwia na rzekomo anonimowym forum takie szkalowanie. Ja już kiedyś wielokrotnie powtarzałem że takie fora nie powinny istnieć, albo powinny wymagać podawania autentycznych danych wypowiadających się osób. Zbyt wiele było już w sieci podobnych przypadków, że ktoś poczuł się zbyt pewnie, a potem był płacz, panika i dramaty ludzkie jak przychodziło do odpowiedzialności cywilnoprawnej. Nie zdziwiłbym się gdyby bankier.pl pewnego dnia, nie chcąc zbytnio ryzykować, zamknął ostatecznie to forum, bo to co się tu wyprawia z pomocą takich troli jak ty, przechodzi ludzkie pojęcie. A jeśli faktycznie uważasz, że SimFabrik robi coś niezgodnie z dobrymi praktykami stosowanymi przez spółki akcyjne, to zgłoś to do do KNF. Ale wiem, że tego nigdy nie zgłosisz, bo musiałbyś podać swoje dane. A tego się boisz, bo wiesz, że kłamiesz. I potrafisz tylko szczekać z ukrycia. Tak więc Piotruś, ogarnij się i opamiętaj bo ten cały kał który tutaj produkujesz w końcu na ciebie spłynie z kilku stron na raz, a zapewniam cię że wszyscy ci których tym gównem od dawna obrzucasz mają lepszych prawników, niż ten na którego ciebie kiedykolwiek będzie stać. Szkoda życia na zmarnowanie go sobie przez takie głupoty Piotrusiu. Życzę zdrowia i więcej rozumu.