No cóż sukcesów mi nie brakuje. Na Bomi pokazałem klasę, zresztą na HB Trakcji i Sfinksie rownież. No tobrze, może nie w 100% ale w 90% wszystko się sprawdziło.
Dlatego też zadziwiły mnie te podsmiechujki pod moim adresem na GTC. Zupelnie jak widać nieuzasadnione. Mój przyjaciel Kracy też zaczął wątpić w moje umiejetności. No cóż
czas był do tego przywyknąć, przecież co chwila mnie to spotyka to na tej to na tamtej spółce. Taka już dola psa przewodnika, bo co i rusz jakiś z tyłu próbuje mu kostki popodgryzać.
Was nie wkurza moja wiedza. Was wkurza sposób mojego pisamia i bardzo dobrze, bo na gnuśnienie w fotelu przed telewizorem przyjdzie jeszcze pora.
Wracając do GTC to popatrzcie na ten wykres w ujęciu dziennym od dołka 11 stycznia.
Tam mieliśmy najpierw HARAMI, OBJĘCIE HOSSY, a potem OKNO, zwane również luką.
To moim zdaniem był koniec spadków tego papieru w ujęciu średnioterminowym. Tak więc wzrost do 11.47 był tak naprawdę pierwszą falą wygenerowaną formacjami o których napisalem. Wiadomo nie od dzisiaj, że fala druga jest bardzo destruktywna i ma za zadanie przekonać potencjalnych inwestorów, że bessa na tym papierze się nie skończyła. Tak też było i w tym wypadku. Fala zniosła jak wcześniej wspomniałem pisząc do Kracego (mojego przyjaciela) 0.854 poprzedniego wzrostu i zatrzymała się testując lukę fossy. Co teraz ? Oto jest pytanie, być albo nie być na GTC?
Otóż aż prosi się aby powstała tu i teraz GWIAZDA PORANNA. Uwaga jedna do tej formacji. Ona czasami jest testowana, tz, po wzroście przychodzi ponownie korekta, która jednak nie spada niżej formacja.
Wiem, że wielu chciało by się ogrzać, przy promieniach księżycowych jakie roztaczam wokoło, ale to zły pomysł. Przy mnie staniecie się jeszcze bardziej zazdrośni i niegodni mego majestatu. Cóż wiedza jest w książkach a nie na forach ani nie w internecie. Światełko świeci również tam gdzie pojawia się Chodzik Księżycowy niosąc za sobą kaganek bo co rrusz porusza w swoich wypowiedziach ciekawe aspekty analizy technicznej.
Trzeba tylko umieć czytać i myśleć, o nic nie prosi, daje za darmo a wielbić go możecie w skrytości dyszy.
Czy ten tekst WAS wkurzył ?
Mam nadzieje że tak !
Chodzik Księżycowy