Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: O ! jest mój cenny antywskaźnik !

Kracy, mój przyjacielu, to ty nie wiesz do czego służy stop loss ?
Jeśli twoje założenia się nie spełniają, to nie ma powodu trzymania danych akcji i trzeba je wykopać na zbity łeb.
Teraz odnośnie GTC. To tak jak napisałem właśnie wczoraj był dobry dzień do kupowania i wyobraź sobie jeszcze na zamknięciu kupowalem po PKC.
11.44 szczyt minus 21% liczba F to daje poziom 9.03. na ten a nie inny poziom wskazywały jeszcze co najmniej trzy wyliczenia. Zanim coś napiszesz następnym razem to rusz trochę łepetyną a nie pisz, że coś się nie sprawdza, bo nie ma takiego czarodzieja na świecie, który bez pudła trafia zawsze w sam środek, no chyba, że ty osobiście do tego pretendujesz. Tyle miałeś chęci do czytania i nauki a skończyło się niczym no nie KRACY ? Potem taki jeden z drugim pisze, że AT jest do niczego. Sam jesteś do niczego i nic się nie zmieni jeśli nie zmienisz podejścia do tematu .

Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC -0,81% 3,66 2025-10-30 09:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.