Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: pieknie atakuja 87

Liczy sie zysk strata? Serio,,, bez jaj zartujesz chyba?
Jak doszedles do takich wnioskow???? Kiedy ????nktos ci pomogl dojsc do takiego niesamowitego i nowatorskiego wniosku? Czy sam? Dlugo nad tym pracowales????
ZmiaZdzyles mi mozg!!!

I zaraz,,,, czy przypadkiem zysk strata po sprzedaniu akcji nie wynika z tego po ile kupiles akcje???Z sredniej ceny ??? Tyyyyy wiesz co, chyba tak? Jak myslisz? Moze przeanalizuj to,,,, Moze znowu wyplyniesz z jakims niesamowitym, nowatorski, tekstem?

Patrz, nie sadzilem ze malo miarodajna jest cena zakupu akcji do oceny mojej sytuacji na akcjach, srednia 1,92 czy 85 gr, w sumie to nic nie mowi o sytuacji gracza,

Bo to ze wazne jest fakt czy zyskales czy straciles, stary to scielo mnie z nog, nigdy nie sadzilem ze o to tutaj chodzi,,,, szok!!!! A jak ten zysk ty wyliczasz? Cena sprzedazy minus cena zakupu???? Czy ta cena zakupu nie jest miarodajna???:)))))))))

A tak serio, takiej bzdury, takiego takiego beznadziejnego belkotu tu dawno nie czytalem, moza nawet nigdy. Totalny bezsens.

Jak juz chcesz sie bawic ze trzeba miec odpowiednia ilosc akcji zeby sie martwic srednia cena to ci napisze ze to jest dopiero wzgledne, bo dla jednego strata 300zl bedzie dotkliwa a dla drugiego strata 15 tys nie bedzie miala zadnego znaczenia :D cena srednia zakupu akcji jakie posiadasz jest NAJwazniejsza! Bo to ona decyduje czy straciles czy zyskales. Zreszta po co ja to posze, to oczywiste?,,,a przynajmniej wydawalo mi sie oczywiste do chwili w ktorej przeczytalem twoj belkot. jak juz masz cos znowu napisac to przemysl z szesc razy zanim klikniesz wyslij :) i nie rob wiecej z siebie IDioty.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.