@Jozue
Jesteś z Warszawy, a ciężko ci się wybrać na walne? Dziwne. Doceń to, że ktoś tam był i ci napisał ogólnie o czym była mowa w kuluarach. To normalne, że człowiek w kontaktach bezpośrednich dowie się więcej o ile to nie podpada pod paragrafy bo łatwiej jest zapytać o to i o tamto, a przy odpowiedziach widać np uśmiech odpowiadającego ;) No niestety są spółki gdzie core biznes i relacje inwestorskie kuleją. PLI nie było wyjątkiem i oprócz relacji bardzo długo kulała tu także podstawowa działalność i moim zdaniem prezes chciał najpierw ogarnąć core biznes i to mu się świetnie udało co widać po wynikach. Przyjdzie czas i na poprawę relacji inwestorskich. Tak podejrzewam. Osobiście wolałbym mieć spółkę ze słabymi relacjami, a z dobrym i perspektywicznym core biznesem niż odwrotnie. Bo to pierwsze dużo łatwiej naprawić/poprawić niż to drugie...
AD od dłuższego już czasu pokazuje akumulację i tylko ignoranci tego nie widzą i oddają papier za bezcen, ja poczekam bo mam czas. Na MCI czekałem kilka lat to i tu poczekam bo mnie nie interesuje 30% czy 70% tylko dużo, dużo więcej.