Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  199,80 zł , zmiana od tamtej pory: -30,03%

Re: Piękna wyprzedaż

o tak, źle to wróży...

KNF wznowiło postępowanie w sprawie przejścia na rynek główny, dywidenda w drodze, prace na Bacteromikiem posuwają się do przodu. Jak nic spółka bankrut, a tak w ogóle wszyscy umrzemy.

Jak dla mnie to albo FOMO poleciało robić kółka gdzie indziej, bo zobaczyli zieleń i nie wytrzymali ciśnienia. Albo, jeśli wierzyłbym teoriom spiskowym, to powiedziałbym, że ktoś kisi kurs w okolicach 200, żeby nie wywindować go za wysoko do wejścia na duży parkiet.

Przy takiej ilości potwierdzonych czynników fundamentalnych, nie wiem, jakich argumentów potrzebowałby jeszcze rozsądny inwestor, żeby się zastanawiać, czy trzymać spółkę w portfelu. Czasem myślę, że ludzie uczą się inwestowania, czytają o AT, a zapominają, że czasem najważniejszą umiejętnością do opanowania jest trzymanie rąk pod d....

Jak mawiają mądrzy ludzie, największym wrogiem inwestora jest on sam. Dopóki się tego nie opanuje, lata się jak kot z pęcherzem za tłumem, daje ponieść emocjom i heurystykom i... traci

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL 1,69% 144,40 2026-01-27 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.