Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,48 zł , zmiana od tamtej pory: 276,79%

Re: piątek 20 stycznia 2017 pytanie...

wowwww kolorowy ale żeś zaszalał... czy ja wskazywałem w moim poście na Ciebie? Sam się wskazałeś, BRAWO TY :) Czy ja Ciebie obrażałem? Tak Cię boli, że inni po Tobie jadą jak po g... a Ty co robisz?

ja na nikogo donosić nie muszę, bo nie jest możliwe, żebym miał tu stratę... kumasz to? Ja nie skacze jak ladacznica ze słupka na słupek jak Ty - a tak teraz Cię obraziłem, ale sam zaczęłaś ;)

Ja jestem szczery i kieruje się faktami... a fakty są takie, że w porównaniu do mnie g... wiesz o tej spółce, ja siedzę w tej branży. I prawda jest taka, że to co pisałem jak kurs się zachowa w 2016 i na początku 2017 sprawdziło się w 100%, a Twoje naganianie wcale. Namawiałeś ludzi, do wchodzenia w BOS kiedy wiedziałeś, że się cofnie i później chwaliłeś się tym, że wyszedłeś w porę.

Określają Cie fakty nie ja czy inni.

Prawie orgazmu dostałeś jak kurs zaczął przez spekulacje tu lecieć - na pewno było to nietaktowne. A teraz co zawał masz? Chcesz, żebym się odniósł do Ciebie, proszę bardzo... w tym poście poniżej ewidentnie jest dowód na próbę wprowadzenia w błąd akcjonariuszy, pewnie, żebyś Ty zyskał jak zwykle. Ci co mają przez Ciebie stratę mogą Cię zgłaszać...Jak Ci dowalą pozwami i karami z KNF to nawet na neta stać Cię nie będzie. Wystarczy Cię namierzyć i sprawa wygrana... ale to inni niech działają ja nie muszę.

Zmiana prognozy 27.12 2016 Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]2016-12-27 12:55
jak wiecie moi drodzy,
uważałem, że akcje Autopartnera spadną co najmniej do poziomu 3.80.
Biorąc jednak pod uwagę proces dystrybucji z jakim mamy od wielu tygodni do czynienia, tak w czasie jak i w wolumenie, zmuszony jestem zmienić swoją wcześniejszą prognozę.
Obecna brzmi tak:
Sprzedaj, minimalny zasięg spadku to 3.50
kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,12% 16,88 2025-12-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.