Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,90 zł , zmiana od tamtej pory: -2,64%

Re: Photovoltaikfassade.

Gdzie napisałem głupotę? Napisz na jakiej podstawie jesteś takim optymistą co do przyszłości spółki, bo jak do tej pory:
nowa era kwantowa okazała się niewypałem za setki milionów złotych. Produkcja jest już od 5-6 lat, a do tej pory nie było nawet jednej dużej inwestycji z QG czy AG. Jedyna mi znana, to kilka szyb w Wiśniczu, a zdolności produkcyjne to odpowiednio 5 i 10 tys. m2 miesięcznie. Kolejna rzecz gdzie zamówienia na dachówkę, gdzie prezentacja samochodu z szybami fotowoltaicznymi, gdzie elektrolizer wodoru, co z CD - nigdy nie przyznali, że koniec projektu tylko dalej w to brnęli mówiąć, że będzie testowany na nowotwory czy gruźlice. Gdzie budowa fabryki w USA, gdzie zakup parku maszynowego z Niemiec, gdzie wspólna produkcja baterii z Golen Energy, gdzie sprzedaż dachówki z Energizer itd. Było tego więcej, ale już nie pamiętam tych bajek. Skoro tak dobrze, to dlaczego nagle stracili płynność finansową? Jak sam widzisz wszystko nie wypaliło

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MLSYSTEM -0,13% 15,48 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.