Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,60 zł , zmiana od tamtej pory: -0,64%

Re: photonroof Monachium

ale ja nigdzie nie napisałem, ze to duże zamówienie. Napisałem, że mają zamówienie kolejne na dachówkę i bajki o tym, że coś z dachówką jest nie tak i ją wycofali możecie sobie włożyć w buty ;] a gdyby mieli duże zamówienia i pełne obłożenie linii produkcyjnych to nie bylibyśmy teraz na 15 zł, wiadomo już od dawna że jest kryzys w branży fotowoltaicznej i spółka walczy o przetrwanie.
możemy oczywiście wytknąć wiele błędów, półprawd itp prezesowi, ale też trzeba przyznac że od czasu do czasu wpada im jakieś prestiżowe zamówienie, szkoda tylko że nie są to właśnie jakieś powalające wolumeny, no ale miejmy nadzieję że powoli uda im się to rozkręcić i przetrwać, żeby Polska firma mogła nam pięknie wyposażyć CPK w swoje produkty :)

"Łączna powierzchnia realizowanych obecnie kontraktów przekracza 40 tys. m2 produktów standaryzowanych, w tym blisko 3,5 tys. m2 dachówki fotowoltaicznej PhotonRoof"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MLSYSTEM -1,24% 17,58 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.