Polemizowałem już z Tobą.
Być może..
Jednak mam nieodparte wrażenie, że odkąd zarząd zdecydował o przejściu na gpw, słabo im zależy nad utrzymywaniem kursu i zwlekają z dobrymi ESPI..
Wiem, wiem... powiesz mi, że nie muszą... pewnie... ale o wiele lepsze jest komunikowanie się z akcjonariatem niż nic nie robienie, ile trwa publikacja takiego ESPI, kilka zdań, godzinę do dwóch na maksa..?
Co do spółki i jej oferty, pisałem Blirt sprzedaje własne z Polski odczynniki i jest konkurencyjny tak, zgadzasz się?
A Biomaxima robi testy i się nie może przebić?? Może warto zacząć współpracę z Blirtem, na przykład, wyolbrzymiam, ale coś robią nie tak lub proszę zatrudnić lepszych przedstawicieli...
Jednak jeśli okaże się, że nie było ESPI, a wiedzieli o czymś co mogło wpłynąć na kurs.. proponuję akcjonariuszom wezwanie do Sądu i można wręcz zablokować środki sądownie na rachunkach spółki, na Krynicy zrobił to fundusz..bo Pan prezes krył dobre informacje przed fundem do momentu gdy On i/lub jego insiederzy nakupili akcji. Jeden wniosek do Sądu!! Da się!