Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,90 zł , zmiana od tamtej pory: -55,82%

Re: Perspektywy Occupy Mars

Pytanie czy Pyramid to pociągnie, a raczej ile czasu będzie na to potrzebował? Nad EA pracowali bardzo długo, teraz trzeba grę łatać i poprawiać, do tego praca nad trybem coop w którym jednak nie maja doświadczenia i to będzie ich debiut. Mam wrażenie, że nie brakuje im pasji i pomysłu, a kilku naprawdę dobrych programistów, żeby ogarnąć tematy i przyspieszyć prace.
I tu pojawia się problem - to kosztuje, a wydatki musza trzymać w ryzach, co pokazało ostatnie zamieszanie ze sprzedażą akcji przez prezesa. Sprzedaż OM tez im raczej nie da dużego oddechu finansowego. Gdzieś mi mignęło, ze nad pełna wersja będą pracowali rok lub dwa. Wcześniej była mowa o I kwartale 2024.

Chyba trochę porwali się z motyka na słońce - mogli zrobić bardziej okrojona wersje, ale dopracowana i dopiero później ja rozwijać. Poszli na grubo, wyszło jak wyszło.

Do tego maja tez inne produkcje. Już nie pamietam, ale w 2020 szły komunikaty, ze w 2024/2025 ma być ich drugi flagowiec. Nie wiem czy to tego czasu wydadzą pełna wersje OM….

GH to jedyna gra studia, ktora byla szlifowana, dopieszczana i rozwijana i to chyba przez ludzi z większym doświadczeniem.

Swoją droga po całym syfie który wylał się po premierze, nie rozumiem w ogóle idei trybu EA. Prezes Playway, pisze, ze testy pokazywały liczne błędy itp. i trzeba było to dopracować. No Ok, ale czy właśnie nie po to jest EA? Bo na logikę, gdyby tu było wszystko na Top Top, to czym różniłaby się pełna wersja?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PYRAMID 4,76% 11,00 2025-10-03 16:40:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.