Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,00 zł , zmiana od tamtej pory: -20,00%

Re: Permafrost na steam fest

Typowałem nieco na wyrost. Dema generalnie nie są licznie ogrywane. Prawie 800 uznaję za duży sukces a 195 WL mega. Ta gra wymaga jeszcze pracy, ale to materiał na hicior. Ktoś tu zwracał też uwagę na tryb multi, co dzisiaj wynosi tego typu produkcje b. wysoko w słupkach sprzedaży. Ps. Wspominałem w którymś z postów o peakach chińskich produkcji. Większość z nich podczas festu plasowała się wysoko ze względu na potencjał rynku. To tak a propos Azteca, który, jak informował Wilson, ma pokazać demo po feście. Nie wiem, czy ktoś doczytał na Discordzie, kim jest Wilson...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
P2CHILL -0,69% 2,88 2026-02-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.