Do sprzedania.
Nie dlatego, że napewno się nie uda, ale dlatego, że firma nie skupia się na swojej głównej działalności.
Może być dobrze, ale produkowanie komunikatów pod opchnięcie akcji to lekka przesada.
Hmm, a może lekcje u TM brali ? Chłopaki się nauczyli, że na NC nic nikomu nie grozi - przecież chcieli dobrze.
Merytorycznie - firma jest producentem kolumn => zarabia na sprzedaży kolumn => kolumn nie sprzedaje więcej => wzrost kursu jest możliwy tylko z uwagi na obietnice.
Ani nie chcą robić przełomowych produktów, ani nie mają pomysłu na rozwój i myślą, że kupienie fanów na fb to marketing. Marketing to ciężka orka miesiącami i latami. Takim marketingiem można mydlić oczy mniej dociekliwym akcjonariuszom (na allegro można sobie kupić fanów do woli - 1000 fanów = 10pln).
Tak samo jak z głupim logo. Mogli napisać - sorry, "pożyczyliśmy" logo Magento, ale teraz jesteśmy poważniejsi i mamy swoje. Ale nie... lepiej kit o odświeżaniu wciskać.
Rozumiem, że to jest biznes i takie zabiegi są nam wszystkim znane, ale czemu mydlić oczy ?
Jak dla mnie do sprzedania - może będziesz żałował, ale wg mnie nie ma się co bawić w niepewny interes.
Oczywiście to tylko moja prywatna opinia, a nie doradztwo :-)
ps. pytanie tylko jak to sprzedać jak obrót zbieżny do zera