Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Parę info o powstającej platformie.. zaczyna robić się ciekawie

Myślę że wszyscy w pewnym momencie spisali FINV enturka na straty z tą różnicą że jedni próbowali zejść z akcji niezależnie od ceny na zasadzie ratujmy co się da , inni trzymali na zasadzie a srał to pies co ma być co będzie a byli też tacy co wiary nie stracili i dokupował... To jest urok groszowych start upów że albo tracisz wszystko albo zostajesz milionerem a o tym którą opcję wybierzesz nie spowoduje Twoja wiedza tylko twarde jaja i brak pochopnych ruchów i kierowanie się emocjami chwili ... podam wam jeden przykład który może być równie dobrze przestrogą .. mój serdeczny przyjaciel LEO nota bene akcjinariusz ludusa od bardzo dawna miał kiedyś w portfelu CZARNĄ PERŁĘ kto śledzi giełde wie o czym pisze (mam nadzieję Leo że nie pogniewasz się że przytaczam Twoją historię) a więc Leo puściły nerwy i sprzedał BPC po około 0,20 chwilę po tym cena wynosiła 180pln , Leo do dzisiaj to wspomina bo koło nosa przeszły ciężkie miliony chociaż miał zainwestowane parę groszy ... ZASADA jeżeli puszczają Ci nerwy i masz zamiar wywalić wszystko bo siedzisz na walorze np 5 lat i on się caly czas kisi to czas żeby zacząć dokupować bo powody są dwa , pierwszy jeżeli Tobie puszczają nerwy nie jesteś jedyny , powód drugi ważniejszy jeżeli przez te 5 lat spółka nie upadła to sygnał ze jest duża szansa że zły czas powoli ma za sobą... takie moje moralizowania wiem ale sam też przez szarpanie się na giełdzie straciłem mnóstwo kasy a jestem na niej od samego początku.... Ludus nie padł chociaż powinien , Ludusem rządzili oszuści i zostali pogonieni więc teraz pora na GRUBY zwrot za nieprzespane noce i cierpliwość...Pozdrawiam cierpliwych ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.