Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,06 zł , zmiana od tamtej pory: -74,65%

Re: Panu już dziękujemy...

qqq
Narażasz mi się :-). Nie od wczoraj... Już wieele lat temu, wystawiłeś mi podobną laurkę. Prosiłem, żebyś tego nie robił,
bo to uruchamia tych, dla których jestem wrzodem na doopie :-). Nie jestem próżnym bufonem. Bez fałszywej skromności
muszę jednaj przyznać, że Twoje opinie, mile łechcą moje ułomne ego. Tak więc, dobry człowieku - bolszoje Bóg zapłać
za Twoje dobre słowo.
Może być trochę racji w tym, co napisałeś. Chociaż żem fizyczny, od dziecka nie miałem problemów z wysławianiem się
w mowie i piśmie. Koledzy w pracy nie raz mi mówili: ' chopie, ty sie w tyj hucie marnujesz - załóż kabaret '.
Sorry za te osobiste klimaty / na starość człowiek robi się sentymentalny / :-(.
Obiecuję, że po za ciętymi komentarzami na forum, niczego nie będę pisał :-). Wolę poświęcić czas na czytanie.
Np. Remigiusza Mroza. Polecam. Każdemu.
Kiedy czytam o Twoim nastawieniu do akcji Kopeksu, zastanawiam się czy Ty nie jesteś moim klonem.
Jest nas w takim razie dwóch ' wariatów ', którzy będą tutaj gasić światło :-).
Ja Ciebie rozumiem, więc Cię nie zabiję, bo musiałbym zacząć od siebie.
Jak Bozia pozwoli, to spotkamy się jeszcze kiedyś, gdzieś, na innym papierze, który pozwoli nam się odkuć.
powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMETECH -0,99% 0,27 2024-03-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.