Dnia 2017-10-21 o godz. 09:02 ~Elala napisał(a):
> Pana K może tak, ale panów T i pana S. to już niekoniecznie. Mnie martwi powtórka z historii. Opakowanie i design jest bardzo ważne, ale czy bez dystrybucji w FMCG da się zarobić na tym? Code przygotuje piękne flakony dla perfum Chopin, czy Miraculum, bo pewnie to ich najbardziej kręci pochwali się tym na świecie. Dostanie jakieś nagrody..... Miraculum zapłaci za usługę, formy, reklamę i dystrybucje, więc będzie miało wysokie koszty i jakieś przychody a agencja same zyski... ale kto bogatemu zabroni na takie zabawy...? Tylko skoro w Mirze nie ma działu marketingu tak jak w każdej porządnej firmie kosmetycznej to nie ma co się dziwić, ze szukają pomocy. Eris tez raz wziął mega agencje reklamową która zajęła się strategią dla marki Currara i o mało nie wywrócili się ( bo tyle to kosztowało). Trzymamy kciuki.
Znam jedną fajną osobę co podziwia pana K, a nie lubi panów T i pana S. Ja mam zupełnie odwrotnie. :)))
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego :))))
Jeżeli Code jest odpowiedzialne za wzrost akcji Amica lub rozpoznawalność Konrada z reklam NN, to może być ciekawie. Warto zobaczyć ich stronę internetową i co robili.