Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Panie RF vel prezesie pośmiejemy się niedługo razem

Jak już Sherlocku to Prezesie vel RF. Pytam ponownie, ile Ty masz lat??

Teraz uważaj, kilka słów które sprawią CI krótką satysfakcję. Wy***łem Cię z Ancasti, Ratikonem i innymi wehikułami ze wszystkich możliwych rajów podatkowych, a Ty byłeś tak mało domyślny, że łykałeś wszystko jak dziecko.

A teraz lepszy cwaniaku, zadaj sobie trud i przekop historię tego forum w poszukiwaniu mojego IP. Dopasuj sobie wpisy (podpowiem..m.in. MAG)... i zastanów się kto kim jest. Bawi mnie Twoja teoria spiskowa, przekonanie, że rozkminiłeś system. Utwierdza mnie to w przekonaniu, że masz max 2x lat i przewaliłeś kieszonkowe.

Powtarzam raz jeszcze, jesteś bardziej ograniczony niż myślałem spodziewając się, że człowiek który jest sprawcą całego zamieszania udziela się na tym forum. Teraz, kiedy spółka dawno pozamiatana, kasa po członkach rodziny rozdana i nie ma nawet do czego wracać. Facet zrobił zamieszanie w momencie gdy łykaliśmy akcje baranie! Teraz od czasu do czasu o temacie przypomiają mu wezwania do sądu, które ma w głębokim poważaniu!  

Też mam te akcje, ale widzę, że dużo gorzej to znosisz... Współczuję Ci.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.